View Single Post
Old 12-16-2006, 13:29
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
Szerintem meg a segítésgnyújtás függvényében kellene a változót belőni. Pl ne kapjon már ugyanannyit az aki 0egységgel segít, és a aki 50%al. Persze legyen egy minimum + egy maximum
A részesedés emelésével egyet értek, de a kiegyenlítéssel nem. Kapjon többet a segítségnyújtó, de aki a támadást indította mégis nagyobb kockázatot válal, ezért neki jár a több a többi taghoz képst.
Én így látom helyénvalónak

Biztos, hogy a támadó vállal nagyobb kockázatot? A tolishoz meg a varishoz képest egy kigyúrt izomagyú állat ugyebár. Célpontja nincs, ha a hadilag sokkal gyengébbek nem mutatják meg neki, kit és mennyivel kell ütni. Szal szerintem a tolis meg a varis lényegesen nagyobb kockázatot vállal a szövi érdekében, és nem csak alkalmanként 1-1 körre, hanem állandó jelleggel... Cserébe pillanatnyilag őket a legkönnyebb leütni, és nekik a legdrágább a haladás, mert alig valamit kapnak csak a hadisoktól. Sőt, emellett ha egy hadis üt, akkor el is távolodik az általa elméletben védett varistól meg tolistól, míg azok utána nem fedeznek...
Reply With Quote