View Single Post
Old 12-16-2006, 11:37
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by petyac View Post
lehet igazad van,és valószínű hogy a egy kis toligyilok,vagy készüli levitele és már használhatatlan is vagyok,főleg az utóbbival.de mire valók az én szövitagjaim? és a kiváló varisunk? és ha esetleg gyorsabb vagyok mikor észreveszem az ártozást és varigyilokba megy át a dolog? Ez így sem okés?
Hát szerintem nem... Hiszen ha gond lenne mit tudnál csinálni? 1 készültséget elnyomsz, ami ugye kb 12 lopást jelent (hiszen 1 szövifelmérés, meg mondjuk mind a 4-nek az éplistája). Tehát marad a félelfnek a 17-ből 12 ártó akciója. Ezt megteszed... Mondjuk lelopod a tolist, vagy mittomén (óriás varissal sokmindent nem tudsz csinálni 12 akcióból, a hadisoknak túl nagy kárt nem tudsz okozni - persze függ a hekiszámtól, meg a fajtól).
Szóval ott vagy, hogy nincs készültséged, és jön az ellenséges szövi.
Mondjuk az egyik hadi körönként nyom rád 1-2 fedést, amivel Te akkor ki is vagy lőve ugye.
Tehát van az ellenfélnél 2 hadi, 1 vari, 1 toli (persze lehet más felállás, de legyen ilyen most). És az egyik hadi pusztán körönkénti variregenelódásból téged kivon a forgalomból. Szóval 4 vs 3-ra módosul a képlet, ami már magában vesztes pozíció...
Tehát mindenképpen a félelf-nek is kell legalább annyi vari, hogy csak a varis tudja átártózni.
Ez ugye ha egy elf tolis (mondjuk olyan arányú, mint amit leírtam - 20-25% templom) is az ellenfélnél az óriás varisuk mellett, akkor ez igen nagy számú varázslószám a félelfnél.
Ha viszont az elf, és a hadik közé lövöd be a varikat, akkor meg az elf lesz az, aki körönkénti fedéssel kivon a forgalomból, és neki még ott a teljes tolikészültsége. ellentétben a ti oldalatokon, ahol te nem tudsz csökkentei nála készültséget, a hadisok nem tudnak csökkenteni, csak a varis tud csökkenteni (ha tud).

Mind1, 1 szó mint 100, szerintem a félelfnek is kell nem kevés varit tartania, ami ugye azt jelenti, hogy vagy kevesebb a védelme, vagy kevesebb a tolija. És szerintem a félelf-tulaj sem az amúgy is gyengusz védelmén fog spórolni
Magyarul kevesebb tolit fog tartani, méghozzá kb annyival, amennyivel már nem fog tudni beférni az elf-hez

-szerintem-