Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
termeszetesen kitartok amellett, hogy 200 hekire, tehat foleg indulasra tobb kell mint 23% kocsma az elfnek. kesobb a hekik novelesevel kevesebb is eleg. az en velemenyem meg az, hogy legalabb dupla ennyi vari kell. es inkabb kisebb katonai ero. arra joval feljebb van nagy szukseg nem az elejen. aztan jatssz ugy ahogy akarsz.
en ugy 33% kocsmat es kb. 25% templomot nyomok indulasra. tanyat is tartanek, de ehezessel, de semmikeppen nem tanyafree-vel. a hadierot veszem a legkisebbre. ezt az aranyt tartom 400-600 hekiig, attol fugg milyen a kornyek. aztan lehet csokkenteni %-osan a kocsmak es a templomok szamat fokozatosan. magasabb hekinel nincs szukseg ennyire.
|
Ez teljesen jó! Piros pont, tényleg!
Régen jártam már 200 hekin, és természetesen csoport függő is, hogy mennyi kiélezett hiéna várja a friss húsokat.
Amennyiben ez így van, természetesen módosítani kell az orid.
Abban ugye megegyeztünk, hogy 25% templom kell durván... Ezzel meg úgyis belátsz minden félelf-hez, magyarul tudni fogod, hogy milyen a környék... És ha látod, hogy sok az a félelf, aki lopni tud, akkor természetesen igazodni kell a környékhez, és nyomni még kocsmát.
De én alapból nem nyomnék annyit, csak ha szükség van rá. Ez persze nem zárja ki az azt, amit mondasz. Sőt! Lehet jobb is, hiszen több zsét tudsz összelopni... Meggyőztél.
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
es itt jon a lenyeg.
kisber. ezutan nem fogok valaszolni semmit a hozzaszolasaidra. 1szeruen borzalmas szemelyiseged van. te vagy az 1etlen a dicsoseges a mindentudo, a mindenhato, csak neked lehet igazad. neha jokat mondasz, aztan gyorsan lerombolod. le mernem fogadni, hogy ahol megszolalsz ott konfliktus van. azert remelem el tudod viselni sajat magad. attol, hogy telerakod szmajlival meg nem lesz poenos, csak azt hiszed. aztan irjal am erre is vmit, hogy tied legyen az utolso es mindent megsemmisito szo. szevasz...
|
Köszönöm, köszönöm, hogy kiismertél. Viszont sajnos igen, le kell hurrognom azokat a hozzászólásokat, amik cáfolnak ugyan, de csak a levegőbe beszélnek, nem tudják konkrétan megmagyarázni az elképzeléseket.
Pl amit bemásoltam Neked, az a tökéletes példa, hiszen leírod, hogy több kocsma kell. De azt, hogy miért? Azt hogy miből legyen? Az hogy meddig? Az hogy minek a kárára, azt már nem.
Ezt természetesen a jövőben is le fogom hurrogni.
Míg ha olyan írásokat írsz, mint az előző beírásod, azt csak támogatni tudom, ahogy tettem azt most is!
És ha ismernél, akkor nem mondanál ilyen badarságokat rólam