Quote:
Originally Posted by laci
No, végigrágtam magam a témán.
Alapjában véve nem rossz ötlet, de félek, hogy baromira kiszámíthatatlanná teszi a támadás eredményességét. Magyarul ha nem tudom, hányan mennek még rá ugyanabban a körben, és hogy én/mi hányadikként érünk be, nem fogom tudni, mennyi területre számíthatok. Még nagyjából sem. Az előző, és a jelenlegi helyzettel nincs ilyen probléma.
Másrészt meg (lehet hogy én voltam figyelmetlen, és le van írva), de hogyan múlna el az autovédelem? Fokozatosan, x kör alatt, vagy egyből, x kör múlva?
Jaaaa... és hogy off is legyek egy cseppet, meg szőrszálhasogassak is : Árpád apánk nem hun volt 
|
off: És nem volt mobiltelefonja sem
Amúgy lehet nem írtam le, csak a másik topicba, de ez az autóvédelem természetesen csak 1 körben lenne. Tehát ha köv. körben csapódik 1 sereg, akkor az ugyanúgy 7%, illetve 3%-ot hozna.
Elvileg hogy hányan mentek rá, azt meg tudod nézni krónikával.. De ugye ebből nem biztos, hogy mind be is üt. És nagy valószínűséggel azokat ha nagy sereged van, akkor ki fogod ütni. Magyarul csak a szövitársak, egyéni támadások fognak beütni, ha egyáltalán beütnek...
Tehát én nem érzem ezt kiszámíthatatlannak...