View Single Post
Old 12-15-2006, 22:37
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
kedves kisber. amit pontokba szedtel en ugyanerrol papoltam 200 hekinel, az az az ucso verziot, ahova se varis se tolis nem fer be. csak a sereg. lehurrogsz, aztan leirod kesobb ugyanazt amit en javasoltam. 200 hekinel ajanlottal egy szepen leartozhato, felelfek altal lelophato - amugy eros -, elf orit. nos ugyanezen okobol irtam le, hogy nem eleg az a % ott...
Mindjárt megnézem mit írtál, de én már az elején is ezt mondtam, ezeket az arányokat...

Nah, megnéztem az egyetlen ehhez kapcsolódó beírásod a topicban:

"a 23% kocsma nekem keveske. siman vannak tanyafree felelfek, akiknek 200 hekin van 3800-4000 tolijuk es akkor az elfnek meg legyen 2392. ezek a felelfek nem a benakat fosztogatjak hanem az erosebb 200 hekiseket. en ha elffel vagyok, siman tobbet nyomok mint 46 kocsma az tuti, kulonben 1 het gyujtomunka 1 kor alatt szevasz. sztem pont az elejen kell irgalmatlan sok toli az elfnek. ha mf akkor meg foleg.
inkabb hadilag legyen gyengebb 200 hekinel. ugyse az elf ellen mennek 200-nal, hanem a lamak ellen."

Keresem a beírásom amiben ugyanezt leírom, de nem találom... Segítesz?
De még csak kbra sem írtam ilyent sehol... Szerintem...

Ha esetleg arra gondolsz, hogy a pontokba szedésnél azt írtam, hogy olyan kell, ami se nem beártózható se nem lopható, és mégis lehurrogtam a "javaslatos" - ami ugye csak abból állt, hogy többet nyomsz, de már azt, hogy mennyivel azt nem írtad... ugye...

De valóban, ha tele van a környék 35-36% kocsmával rendelkező fél-elffel, akkor ott lehet neked bármilyen orid. Azok lelopnak Még 30% kocsmával is lelopnak... De még több tolit ha tartasz, akkor is...
Az a 4k félelf tolvaj igen élezett tolvaj ám

Ha tényleg ilyenekkel van tele (nem tudom, lehet igazad van, régen voltam 5-ben), akkor fedezz 50 hekit, és máris nem lopnak le ezek a "kezdőket zúzzuk szét" csávók

Last edited by Kisbér; 12-15-2006 at 22:50..