Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
kedves kisber. amit pontokba szedtel en ugyanerrol papoltam 200 hekinel, az az az ucso verziot, ahova se varis se tolis nem fer be. csak a sereg. lehurrogsz, aztan leirod kesobb ugyanazt amit en javasoltam. 200 hekinel ajanlottal egy szepen leartozhato, felelfek altal lelophato - amugy eros -, elf orit. nos ugyanezen okobol irtam le, hogy nem eleg az a % ott...
|
Mindjárt megnézem mit írtál, de én már az elején is ezt mondtam, ezeket az arányokat...
Nah, megnéztem az egyetlen ehhez kapcsolódó beírásod a topicban:
"a 23% kocsma nekem keveske. siman vannak tanyafree felelfek, akiknek 200 hekin van 3800-4000 tolijuk es akkor az elfnek meg legyen 2392. ezek a felelfek nem a benakat fosztogatjak hanem az erosebb 200 hekiseket. en ha elffel vagyok, siman tobbet nyomok mint 46 kocsma az tuti, kulonben 1 het gyujtomunka 1 kor alatt szevasz. sztem pont az elejen kell irgalmatlan sok toli az elfnek. ha mf akkor meg foleg.
inkabb hadilag legyen gyengebb 200 hekinel. ugyse az elf ellen mennek 200-nal, hanem a lamak ellen."
Keresem a beírásom amiben ugyanezt leírom, de nem találom... Segítesz?

De még csak kbra sem írtam ilyent sehol... Szerintem...
Ha esetleg arra gondolsz, hogy a pontokba szedésnél azt írtam, hogy olyan kell, ami se nem beártózható se nem lopható, és mégis lehurrogtam a "javaslatos" - ami ugye csak abból állt, hogy többet nyomsz, de már azt, hogy mennyivel azt nem írtad... ugye...
De valóban, ha tele van a környék 35-36% kocsmával rendelkező fél-elffel, akkor ott lehet neked bármilyen orid. Azok lelopnak

Még 30% kocsmával is lelopnak... De még több tolit ha tartasz, akkor is...

Az a 4k félelf tolvaj igen élezett tolvaj ám
Ha tényleg ilyenekkel van tele (nem tudom, lehet igazad van, régen voltam 5-ben), akkor fedezz 50 hekit, és máris nem lopnak le ezek a "kezdőket zúzzuk szét" csávók