View Single Post
Old 12-15-2006, 20:50
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Nem értek Veled egyet Szecsa
3. illetve a 2. szinten főleg kevés a tekizhető célpont. Így minden prédára le kell csapni... Az elf tökéletes célpont. Hiszen a lakiteki biztonsági okból túl van töltve, a hadügyi, meg a mágia tekercs is 10k környékén van. Tehát abból hullik szépen. És mivel ált. védve vannak, így nagy valószínűséggel tele is van
Szóval egy szövinek a félelf-en kívül a második legjobb célpontja az elf. De ugye nehéz megközelíteni...
Én akárhány elffel találkoztam, a gömb után -amennyiben én, és az extrém tolisunk is maxon volt készültségügyileg- kapásból egy toligyilokra mentem.
Ha sikerült, akkor mint ahogy már fent említettem kiszámoltam mennyi tolija lehet így vagy megloptam én, vagy a tolizásra kihegyezett félelf szövim.
A kaput én nyitom ált-ban.

Amennyiben nem sikerült nekem az ártó, úgy megkértük a varist... És addig fedettük vele, amíg bírta...
Na, és itt a nem mind1, hogy meddig tudja ártózni a varis az elf-et... Mert ha csak 1-2 ártót tud bevinni neki, azzal túlságosan sokra nem megy... Hiszen észleli az elf az ártó szándékot, és lerendezi a dolgokat még mielőtt megtörténne a baj.

Ha se nekem, se a varisnak nem sikerül beártózni, ekkor megkérjük a félelf-et, hogy mérje fel az éplistát... De ez már ugye 1k környékén ha bukik akkor olyan 800 toli környékén bukik... De fel lehet vállalni...

Abban az esetben, ha ez sem sikerült, akkor ugye feltételezhetjük, hogy gyenge katonailag. De mennyire?! Ez az amit sajnos nem tudsz felmérni...

Amúgy a morál 95%-ra áll be.

"En ugy szamoltam, hogy a Tied nagyon sebezheto katonailag."

Ezt azért erősen cáfolnám, hiszen még így 11% barack/toronnyal is közel 50%-al erősebb, mint a hasonlóan élezett félelf...
Illetve nagyobb a védelme, mint egy erős varisnak. Akkor?!
Nyilván nem lesz akkora védelme, mint egy 55% + 10% tornyos hadignómnak, de azért nem rossz az