hm

szepen leirtad.
En azert picivel maskepp latom.
Nekem az volt a tapasztalatom, hogy a legtöbb hadis nem bántja az elfet, főleg akkor nem, ha szövisnek látják. (mf-ként valoszinuleg mas lehet a helyzet)
Nehany ponthoz hozzaszolok picit.
2-es pont: miert kezdene el barki is gyilkolni nala?
en minel fentebbi szintre kerultem, azt tapasztaltam 4/L-be es 3/G-ben a top25%-nal, hogy egyreszt rengeteg a szabis ori, masreszt pedig az emberek passzivak...1-1 gömb siker-sikertelenseg volt, de ha valaki legömbözött, nem kezdett el gyilkolni, hogy megtudja mennyi toli van az adott oriban.
En magam is ha legömbölök egy elfet, inkább hagyom. Termeszetesen, lehet hogy egy rosszul felepitett orija van, de nem szamit.
Az en altalam felvazolt elf mindenkeppen tolizasra van kielezve, a Tied biztonsagosabb.
Igy persze, konnyebben megégethetem magam.
En varis szovi segitsegevel fel-elfeket probaltam kitekizni. A hadugyi
A Tied eseten a kat.moral hany%-on stagnal? Szamolgattam, 196 egysegre jut egy kocsma. Ez olyan 96-97%, nem?
En ugy szamoltam, hogy a Tied nagyon sebezheto katonailag.
Kevesnek tartom a 11% barakk-tornyot, főleg ha szövibe vagy...jó kat.morálju hadis atuti..es ugye akkor -30% hadugyiveszteseg az elfnel, ha ijj-hiányos a piac sajnos hamar elhullik...
De szerintem mindkettonk javaslata eletkepes, es hasznalhato, de mindenkeppen mezony-fuggo.