Quote:
Originally Posted by Ati
Ettől a körváltás kezdetén levő értéktől szakadjunk már el, a csata pillanata előtti érték van. Ne egy 79 csatával ezelőtti értékhez számoljuk a 79 csata által megtépázott ország védelmét és területét...
Na jó, télleg megyek dolgomra... 
|
Ati, az, hogy nekünk ez a mostani rendszer nem jó, az azért jelent valamit a számodra?
Ha nem, akkor hagyjuk tényleg és felveti bennem a kételyt, hogy akkor minek is van ez a fórum?!
Ha viszont igen, akkor kérlek Te se nézd ennyire egysíkúan a világot. És próbálj meg alkalmazkodni a többség akaratához!
Persze akkor, ha ez a többség akarata.
De ha jön valaki, és cáfolja a felvetett ötletet; vagy értelmesen elmondja, hogy az neki tényleg jó, ha 3 szövitag megy egy országra, elindulás pillanatában felettük van a célori, csapódás körváltása kezdetén is felettük van a célori, ezzel szemben az egyik 100 hekit, aztán a többi 2 sereg 28-27 hekit hoz, akkor ígérem én sem így állok a nemrég bevezetett változtatáshoz.
De jelenleg semmilyen érved nincs (tudom, hogy ez számodra elegendő) csak annyi, hogy "egy nálánál kisebb értékű országot miért tud alulról beütni" - logikai hibát ki kellett küszöbölni.
De miért?! Mert valaki panaszkodott? Ha panaszkodott, akkor mennyien panaszkodtak, ha sokan, akkor ők mit szólnak ehhez a felvetéshez?
Én így dönteném el a Te helyedben (tudom, tudom, nem vagyok a Te helyedben), hogy egy általuk kedvezményezett változtatáson módosítsak-e.