View Single Post
  #42  
Old 02-10-2006, 18:10
Kata
Guest
 
Posts: n/a
Activity: 0%
Longevity: 0%
Default

Quote:
Originally Posted by Remedy
Nekem azt mondjatok meg hogy kell jo, finom, jol atsutott, puha marhasteaket csinalni! mondjuk feherpecsenyebol vagy felsalbol... meddig pacolod, hogy sutod at, kell-e liszt, hogy lesz omlos, stb....
ha igazán jó marhasültet szeretnél, el kell döntened, hogy frissensütöd, vagy egyben a húst.
mert a felsált inkább egyben ajánlom.
ha viszont hírtelen sütöd ki, akkor a bélszint, vagy a laposhátszint javaslom.
keverj össze mustárt egy kevés borsal és ezzel kend be a húst, amiket beteszel olajba pácolódni. Ebben pácold legalább 1-2 napig. és hírtelen kell sütni, mert, ha lassan sütöd, akkor kiszárad. Sózni ebben az esetben nem szabad előre, mert a marhahús megkeményedik tőle. Csak sütés után sózd!
A porhanyóssága nagyban függ a a hús minőségétől.

csalni is tudsz! vegyél húspuhító fűszersót, sózd be vele a hátszínszeleteket, kend be a mustárral és 1 órácskára tedd olajba. Aztán forró serpenyőben, gyorsan süsd ki.
Reply With Quote