Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 12-14-2006, 13:16
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

A közelben ha akad üres asztal, meg szék akkor odahúzom (találasz mind a kettőt, épp az az utolsó üres asztal):
-Köszönöm, de nem akartam zavarni tényleg. - mondom a fickó felé - Kőszakál klánbéli Gren vagyok, Tarin-ból, de egy ideje az utam járom.

- Üdvözlöm! Entar vagyok, és nem zavar. De akár tegeződhetnénk is, ha már egy asztalnál fogunk mulatni.
-Üdvözlöm Entar! - biccentek újfent felé - Ha meg nem sértem nem fogok mulatni, csak vacsorázni és ... - kissé szúrós pillantással végigmérem Farkast meg az előtte lévő korsókat - azt hiszem jobban tenné Farkas is, ha kissé felfüggesztené az ivást. Legalábbis ami az alkoholt illeti.
- Jaj de szúrós kedvében van! - méltatlankodik - Ha csak vacsorázni akar, van más asztal is, vagy ezt is a helyére tolhatja! A barátja meg majd eldönti mit akar, felnőtt ember, szerintem nincs szüksége arra, hogy valaki pesztrálja!
Fejet hajtok Entar felé:
-Megértettem és elnézését kérem amiért esetleg megbántottam.
- Nem bántott mag, csak nem értem mire fel ez a nagy savanyúság, mikor valaki meginvitálja önt mulatni.
Elhúzom az asztalt és a széket vissza a helyére, aztán még visszalépek Entarékhoz:
-De Önnek is meg kell értenie, hogy aki mulatozással akarja megszolgálni a bérét azt nem biztos, hogy sokáig alkalmazzák. Nem tesz túl jót a hangulatnak, ha egy csapat tagjai nem tudnak pihenni, mert nem bíznak társaik józanságában és abban, hogy nem tompítja valami az érzékeiket. - közben elég célzatosan nézek Farkasra. - a hangulaton túl pedig az egészség is rohamosan romolhat a sok italtól. Vagy például egy nyíltól amit nem észlel időben valaki.
- Ez rendben is van, de nekem honnan kellene tudnom, hogy maguk úgymond dolgoznak itt? Nincs a homlokukra írva...
Ekkor indulna ki a pincér az újabb adag étellel, de Entar int neki, hogy vigye vissza.
Meghajtom magam kissé Entar felé aztán felmegyek és veszek elő a zsákomból ennivalót. A lenti ételtől pillanatnyilag elment a kedvem.
Kiülök a folyosóra Alysium mellé és ott eszegetek. Morcos arccal, láthatóan eléggé dühösen fortyogva.

Last edited by Chris; 12-14-2006 at 13:23..
Sponsored Links