View Single Post
Old 12-14-2006, 11:04
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Másik:
Sztem, ha megvalósul a dolog, akkor úgy kellene kezdeni, hogy vagy a jelenlegi 3 és 2 szintet összevonni a 2/D-be és egy "szűz" harmadik szint induljon, vagy ha egy 1/akármi szint lenne akkor mindenképpen majd fél éves türelmi idő kellene ( a fél év hasraütéses teknikkel lett számolva. )
Azért, mert ha most hipp-hopp lenne egy új 1. csopi akkor oda fellépni minimális számú ori tudna (sztem pl 2500 hekis fellépésnél senki). A nagyok a terület miatt kapásból nem (csak bontással meg ijesmi) a kicsi "lépőhatáros" orik meg befagynának vip nélkül, mert nekik most kezdene ketyegni a topkör, ha egyáltalán. A mikororik (pl OHP ami ugyi totál csak a be-benézelődés miatt van) meg esélytelenek lennének lépni.
Meg pl akár Hulla egy morcosabb pillanatában simán megmerényelhetné a csopit, mert annyit mond, h nem teszi szabira az orijait és nem vip meg semmi. Vagyis a tophatár meg se rezzen a legtöbb orinak meg esélye sem lenne a lépésre.

Úgyhogy én ha lehet amellett lennék, hogy összevonni klánrendszerbe a 3/H és 2/D csopit 2/D név alatt és a 3/H ban csak a most mélyszabisok illetve a fellépő orik lennének. Akkor az új 2/D-ben lentebb esne a top és a nagyok már úgysem mennének fenntebb (felfed miatt) a nép, meg igyekezne minél több orit felnyomni a D-be, hogy tovább nőjön a létszám és essen a tophatár.

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 12-14-2006 at 11:15..