Quote:
Originally Posted by Kisbér
Igen, de ha Te főnök vagy és elmész egy egy munkaútra, akkor a helyettesednem nem adod ki parancsba azt is, hogy minden nap menjen haza, és "rakja helyre az asszonyt"!
Vagy igen? 
Ez kb olyan... Egy idő után eljön az a pont, amikor azt mondod, hogy ennél több dolgot már nem bízok a helytartóra...  Mert még a végén megváltoztatja a jelszót, és viszi egyedül az orit 
|
A helytartóm nem fog helyettem támadni továbbra sem. Meg nagyon sokmindent nem fog.
De a kedvedért felelevenítek egy másik érvet a javaslat mellett: Minden automatikus funkciónak van egy fékje, kivéve a katonaképzésnek. Tekiírás leáll ha kevés a pénzed, varit nem rak fel, ha kevés a készülid vagy a rúnád, de a katonát képzi ha kell, ha nem... Szal a javaslat egy elejétől kezdve meglévő hiányt pótolna, nem pluszt adna hozzá a dologhoz.
Én érveket mondtam, te eddig - már bocs - hülyeségeket. És az egész vita eddig erről szólt: normális érvet a megvalósítás ellen nem nagyon hallottam. Aki napi 20 órát van gépnél az ellenzi, és valami oknál fogva tamagocsit emleget, aki csak 10-et az meg támogatja.