Sorry az egészet nem volt türelmem végigolvasni, ezért bocs, ha olyasmiket vetek fel amik ki lettek vesézve már.
1. A szintlépéshez:
Akár összevonás lesz akár új (1/anarhija) csopi ha vissza kellene bontani (2,5k hekire akár) akkor nagyon sok emberke az életbe nem tudna léptetni mostani nagy oriját. Már csak azért sem, mert ugye nem elég bontani, hanem építeni is kell azon a hekin amit "le akar adni" magáról lépéskor. Pl én nem hinném, hogy akár Hulla is össze tudna szedni annyi pénzt 20 kör alatt, hogy egy 3-400k hekis oriját vissza tudja bontani 2,5k-ra lépéshez. Egyszerűen vagy 20 órán át mást sem csinál mint egy orijával foglalkozik és öli bele a pénzt,vagy bukta. Viszont ez akkor még mindig csak 1 db ori. Tehát sztem ugyanúgy mint amikor bejött a fellépési korlát kellene türelmi idő.
2. klán:
Egy embernek lehessen akármennyi orija akárhány klánban (ahogy Atti is mondta ijen módon leszabájozni az anarchot (1 ember 1 klán stb) nem érdemes a meló miatt.
Lehessen egy emberke akárhány klánban. DE! Ahogy az annó az első Hód verzsönnél is volt (csak másra, pl.: támadásra stb kiélezve) egy klán tagjainak az értéke ne térhessen nagyon el! Példa: Ha most lenne klán a 2/D-be sokan beraknának 1-2 nagy termelőt egy kupac kicsi hadi-vari mellé. Az ellátná őket és kész. Viszont ha meg lenne szabva, hogy pl a klán tagjai közül a LEGNAGYOBB tag értékének 30 (vagy később eldöntendő) százalékával lehet max csak eltérő a legkissebb (durva példa: ha a legnagyobb 10000 hekis akkor a legkissebb minimum 7000 hekisnek kell legyen! ) igy nem lenne olyan gond, hogy gigaori tápolja közvetlenül a kicsiket.
Viszont így lenne egy csomó klán, nagyjából eggyező értéken és mehetne a gyepa. Egy rakat különféle klán lenne a nagy termelőklánoktól a kicsi harciklánokig.
Nem tudom, ki hogy van vele, de sokan azért mentek fel a 2/D-ben magasra, hogy kívül essenek a harcizónán. 1-2 orival. Azokkal a "Bonts vissza lépéshez 2,5k hekire mert befagysz" mekkora kitolás lenne?
Én speciel nagyon nem szeretném, ha a négy nagy termelgetős orim ki kellene lőnöm. A felfedezéses változtatás miatt most úgyis csak piacra termelnek ezerrel csorognak és kész. Viszont számomra megnyugtatóan messze esnek a harci oriktól. Se pénzem, se időm nem lenne arra, hogy visszavessem őket lépéses hekire. Ugyanakkor nem szeretném őket kidobni kuka sem.
Véleményes?
|