View Single Post
Old 12-13-2006, 09:20
Steve Steve is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Kisbér adnék egy pirosat a kioktatásodért és egy zöldet a válaszért...

Akkor még vmi: ugye az alapvető, hogyha több sereggel ütsz és mindig sikeres támadás, akkor többet hozol, kivéve néhány extrém eset amikor például az ellen bebont és nullákat viszel, de a katmorálod legalább nő Szóval a kérdés ugye abból állt hogy érdemes-e több sereggel menni. Amit Kisbér írt az nagyjából igaz, most nézzük azt hogy érdemes-e öt sereggel menni, hogyha kiszámoltad hogy beférsz: Előszöris ugye nézd meg hogyha beíjaz (íjat vásárol a feltételezett üres helyeire a pénzéből, hoghya van) akkor is beférsz-e. Ezekután hamég mindig mennél akkor a legfőbb buktató hogyha valaki más, nagyobb alap támadóerejú (Remy ezt hogy írják? ) sereggel megy. Ezt úgy tudod valamely eséllyel kivédei, ha kv előtt indítod a sereged, de indítás előtt nézel az üres orira krónikát, aminek az alján ott találod hogy tart-e, és ha igen akkor hány sereg az ország felé. Ha csak egy megy, akkor értelemszerűen sanszos, hogy vki nagyobb sereggel megy rá. Ha egyáltalá nem akkor szabad a pálya

Remélem segíthettem, pedig egyáltalán nem vagyok nagy spíler a hódban, csak elolvastam a súgót, az itteni topicokat, meg próbálgattam sokat anno a háború gombot. Jah és bocs hogy írtam ide postokat, elnézést hogy muszáj volt nektek engem olvasni.