Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 12-11-2006, 09:32
Pettyes Pettyes is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Gren felé:
- Szóval ismét rossz álmod volt - gondolkodom el, de közben örülök, hogy engem nem bosszantanak ilyen álmok - ha akarsz róla beszélni én meghallgatlak - válaszolom Grennek.
Megkérdem az Úrnőéktől, hogy akkor mi is az uticélunk itt. Meddig maradnánk és hasonló infókat kérek, majd ha nincs túl messze a kapu, akkor előre lovagolok. (már átértetek a városkapun)
Az úrnő tömören annyit válaszol a kérdéseidre, hogy nem rád tartozik, amit pedig tudnod kell, időmen megmondják neked.
Ha odaérek a városkapu őreihez, akkor üdvözlöm őket:
- Üdvözletem maguknak. Átutazók lennénk - mutatok a közeledő kis kompániára - és egy kis felvilágosítást szeretnénk kapni az Önök városáról. Szeretnénk megszállni és egy kis útbaigazítást kérnénk, merre érdemes keresgélni egy átlagos, de mégis normális, tiszta fogadót, illetve melyik környéket érdemes elkerülni.
- Érdeklődnék továbbá, hogy milyen az árfekvése a városnak és a közbiztonsága.
Azon információkról is érdklődöm, amit esetleg a nagyúrékat érdekli.

Az egyik városnegyed kapuja előtt álldogáló őrt kérdezed meg, aki útba igazít az Öbölnegyed felé, hogy ott találtok szállást. A közbiztonsággal kapcsolatos kérdésedre kissé furcsán néz rád, aztán közli, hogy nincs miért aggódnod.

Last edited by Chris; 12-11-2006 at 09:36..
Sponsored Links