Quote:
Originally Posted by Ati
Sőt olyan is lehet, hogy az 5. szinten védelem alól kijöve azonnal leütik.
Azt azért ne feledd, hogy az A-ban megvan az az előnye, hogy ha fellép, és teszemazt menekülve lépett fel, ahogy írtad, akkor szövetségen kívül maradva egy kicsit összeszedje, hogy mit is akar, kikkel akar itt játszani.
Abban egyetértek, hogy ilyne menekülős fellépés után az 1 fős szövetség alapítása nem a legnyerőbb ötlet, no de onnan is bármikor vissza tud jönni, az A lenti régióiban lehet a legjobban megerősödni.
|
Hmmm
Ez a 7 kör védelem 24 kör piac zár szerintem is baromság és direkt kicseszés a frissen fellépő, esetleg újrázókkal szemben....
nézzük, nem kiárult tök üres orival léptem szintet, nem szokásom kiskapukat keresni,
nem 1 fős klánban indultam újra
Arról nem tehetek hogy már a pic zár alatt megtámadtak, hiába volt helyem hiába volt pénz, szépen bonthattam a barakkjaimat ahelyett hogy vettem volna beléjük egységet.
A B-ben nem volt szükségem ennyire, és hiába fontolgatom magam akár hónapokig is SzK-n hogy mit akarok majd játszani, ha 7 kör után az ugrik rám aki akar...
Ez most nekem nagyon úgy néz ki, hogy a nem kigyurt A-ra kész orival ha fellépsz oda vagy dobva a hiénáknak... bontsál verj el még több pénzt legalább ne üssenek nagyot és türj...
Szerintem ezt még az sem indokolja hogy túltöltött orival ne lépjen senki szintet.
Egyszerűen felfogni nem tudom ez miért így van, miért nincs szinkronizálva a kettő.
de játéktudás szempontjából én csak egy láma vagyok...