Thread: Hírnév
View Single Post
Old 02-09-2006, 14:15
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by ckow
Én már a felénél belezavarodtam, de azért megpróbálok hozzászólni a dologhoz.

Miért van vkinek mínusz hírneve? mert a gyengébbakat bántja, és ezt azért teszi, mert az erősebbeket nem tudja/meri. tehát ha a környéken van egy mínuszos, az nálam azt jelenti, hogy gyenge, de mégis van elég dolga, mert lopkod (most hagyjuk ki a mínuszos hadisokat), tehát automatikusan meglopom. gondolom más nem így gondolkodik, de azért én jobban érzem magam a + hírnevemmel, hátha történik vmi.

és egy egyszerű megoldás a hírnév használatára: annyi + vagy - pénzt kap a játékos körönként, amennyi a hírneve. egy ilyen -4 millás ori hamar észbekapna, hogy +ba kéne vinnie a hírnevét, és akiknek nincs sok, azok jobban dolgoznának a hírnévszerzésen.

Ez nemjó egy újrázással nullázni lehetne a negativ hirnevet. Szal aki diszből gyüjtötte nem kerülne hátrányba. Viszont Akik elhuznak felfelé és a Topon vannak csak lefelé tudnak támadni meg nminuszt pénzt kapnak.

ÉS aki mondjuk 60e pontra felfelé lopkod az miért érdemelne az 1milla hírnevéjért körönként 1milliót. Eredménytelenül lopott. Országokat felfleé sok körre.

ÉS ráadásul a hírnévvel többet keresnének az országok mint minden mással.

Ezen még dolgoz