Thread: Ork
View Single Post
Old 12-08-2006, 09:57
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Talking

Quote:
Originally Posted by Csuri View Post
Több házam legyen? ok megfogadom. Thhnx Sajna harcos vagyok de majd átváltok tábornokra. A sszem a varikat leépítem egy picit akkor. Amit még akartam kérdezni hogy van egy kevés tanyám is persze sak annyi hogy 10 rakival ellébecoljak 10 11 körig. Így a szövitagoknak nem kell any lét adnuk ha kell kaja. Jó ez így vagy egyáltalán ne rakjak tanyát? MÉgegyszer thnx a segítséget
Nézd a tanyafree-ség mindig erősen attól függ, hogy mennyire vagy aktív, és mennyire nagyon a szövi tartalékai.

Szerintem 47% barack, 8% torony, 19% (magasabb hekiszámon 20% ház), 8% templom, 8% kocsma, 7-8% tanya, 1% bank, 1% raki.
Csak így kb... Függ a csoporttól, függ a szöviktől, függ a taralékoktól, függ attól, hogy általában mennyi egységed van kinn, stb, stb...

De ezzel a felépítéssel egy tábornoki személyiséggel megkockáztatom, hogy bárkit be tudsz verni...
És számolj majd azzal is, hogy lehet, hogy most lenn olcsó a kaja, de a köv. szinten már bizonyosan drágulni fog...

Természetesen ha most most fillérekért adják a búzát, akkor legyél tanyafree... Csak ugye 5 piacod van, szóval ne 1 körösre építsd meg akkor magad...

Még olyan dologra figyelj, hogy ha támadsz, vagy téged támadnak, lehetséges, hogy csata előtt pár mp-el lelopnak tekire, és ezzel meggyengítik a sereged. Szóval érdemes neccesebb csata előtt folyamatosan figyelni körváltásig a főmenüt, másik ablakba meg a menyitott pirot figyelni, és ha látod, hogy lopnak, berántani tekercset.

Ja, és ilyen, hogy gaz. meg ipari tekercset Te ne tarts - szerintem -, amit leírtál abból az következik, hogy nincs olyan gondod, hogy számítana körönként 3000 vagy 4000 arany jön be

Kb egy kosárra ennyi elég lesz
Reply With Quote