Thread: Tolvajlás
View Single Post
Old 12-05-2006, 19:11
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
emberrel hadit? az érdekes.

az igaz hogy a vari nem tud mesziről 5 rengetést rámrakni de kicsit közelebrő igen ami még hadi ütőtávján kivül van. viszont a toli mesziről mit lop mondjuk egy embertő mondjuk 7500pont távolságból tekizzen nem hal be az orim tőle ha feljebb ütöm magam akkor max elkezd felfedezgetni akkor tud utánam jönni. Ami fontos egy jó szövi meg simán szétszed bármilyen tolit bármilyen távból, ha okosan csinálják esélytelen a toli. Aki tud játszani azok tudják hogy hogy kell. AZ első orim hadi volt tönkre tett egy toli utána kb 2 évig tolit játszottam mikor egy jó szövi bemutatta a nagy arcomnak hogy egy 0 vagyok A toli egy semmire való azóta ismét hadi vagyok :P Na jó ez Mfekre nem igaz de az mf másut is gyengébb mint a szövik.
Amúgy tök szép hogy a tolikat egyszerűen le0-zod! ezzel elnyerted hogy ne szeresselek! Első orim tolis volt és nekem is verték le az arcom 1-2* De akkor is és amúgy nem érted meg hogy pl. 200 hekin nem kell 7500 pont hogy egy tolis 20 körre kerüljön pl. egy varistól és vígan lopkodja és öldökli a varijait!
Reply With Quote