View Single Post
Old 12-05-2006, 18:04
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Belehúztatok rendesen télleg, és lassan télleg körvonalazódik valami emészthető dolog.
Szal az eddigiek alapján:
A támadó részklánnak szerintem látszania kell a távolozáson, mármint, hogy melyik orik alkotják. Éspedig azért, hogy a támadott klánnak legyene sélye hatékonyan szembemenni a támadóval, ha ki tudja rakni 2 körösre az épp üres orikat. ( Ez azért nem lesz könnyű, mert én pl vagy fokozással állítanám rá a részklánomat, a célpontra, vagy elbontanék tőle a kitámadott orikkal, és még csak gyakorlott klántámadó sem vagyok)

Ha már el lett vetve az ötlet, hogy a részklán afféle önálló klánt alkosson, és ne legyen nagyon aktív kapcsolata az anyaklánnal( klánraki) akkor szerintem a klán egészének kell részesülnie a részklán által esetlegesen ütött földből. Már csak azért is, mert így a törpök is tudnak klánütéssel földhöz jutni, azaz kapnak valamit cserébe azért, hogy folyamatosan termelnek a hadisokra.

Volt korábban egy olyan ötlet, hogy a klán vezérét ne lehessne kihagyni a részklánból. Ez tetszik egyrészt, mert így egy elfet mindenképp be lehet juttatni a támadott klánrészbe védő oldalról. Másrészt viszont honnan tudja a támadó, hogy ki a vezér? Főleg ha minden körben vezércsere van a célpontnál épp azért, hogy nehezítve legyen a ráállás. Erre azért jó volna megoldást találni.

Meg volt még észrevételem, illetve véleményem, csak menet közben kiment a fejemből Majd egyszer...
Reply With Quote