Quote:
Originally Posted by Woodstock
Akkor egy tipp azoknak, akik a tolikat elfelejtenék a változtatásaim (hozzáteszem nem vagyok fejlesztő) után, én csinálnék egy olyan lehetőséget a tolinak, hogy "beszivárgás" ilyenkor behatolna 1-2 hektár ellenséges területre az összes tolvaj, ott egy kör alatt átvennék az irányÍtást, és mire az ellenség észbekapna, a sereg már odaérne, Így meglenne oldva a tolis területfoglalás... Persze csak ha több a tolierőd, mint az ellené...
Erre nekérjetek most választ, mert legközelebb csak estefelé leszek.
|
Ahaaam... Értem. Tehát az elképzelésed szerint, a katonák tudnának fosztogatással tekercset szerezni, a tolvajok meg "beszivárgással" földet. Na és a varázslókkal mi lesz? Ők hogyan szerzik vissza az ellopott tekercseiket, meg az elfoglalt földjüket? Szerintem ez az ötlet zsákutca. A mai harcrendszer egy elég hosszú folyamat eredménye és ezek az ötletek felborítanák a mostani egyensúlyt. Minden stílusnak és minden akciónak megvan a maga ellenpárja, és ez a szép ebben a játékban. Minden egység a maga módján boldogul és a saját akcióival bosszulja meg a sérelmeit, illetve riasztja el a támadóit. Kár lenne összekeverni az egységek képességeit.