Quote:
Originally Posted by Ati
Részletek nélkül? No nézzük, elé van írva ugye, hogy előbb olvasd el a beírásokat. Majd részletezve van 43 (plusz az üres sorok) sorban. Mindez közel 100 oldalnyi előzetes megbeszélés után. Ne haragudj, de szerintem igen jól részletezve van. Aki nem tudja mire szavaz, az ne tegye, úgyse lesz érvényesként számolva.
|
Szerintem a szavazok es hozzaszolok 80 % egyeteretett azzal hogy az A ne legyen kihagyhato. Csak a feltetlekben oszlott meg a velemeny. Pl az elozo szavazasnal.
Ha azt nezed hogy 55 % mondta hogy 30 % legyen az A-s hatar plusz azok akik a kovetelmenyeken vitatkoztak akkor egyertelmu hogy legyen az A kotelezo.
Inkabb arrol kene szavazni hogy hogyan legyen megoldva nem arrol hogy legyen –e az A.
Erted mar? Ok okozati osszefugges. Probalok belefolyni a dolgokban. Bevallom eddig nem nagyon erdekelt az ugy de mivel latom hogy van par ertelmes gondolatom (legalabbis en annak tartom) gondoltam megosztom a forumon veletek hogy a sok sok gazdag kulfoldi a queosiat valassza ne pedig mas jatekot.
Az meg hogy ha nem tudom mit kerdeznek nem szavazok az alap nalam. Es mint lathatod nem is szavaztam meg. Hanem beirtam a velemenyem.