Thread: Testépités
View Single Post
Old 02-08-2006, 16:10
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by G.O.D.
Kb ugyanolyan a testfelépitésed mint az enyém, el kell hogy szomoritsalak!
Állandó mozgásban vagy, mint én, ezért szerencsésnek mondhatod magad (általában) de:
-mivel sportolsz mellé, ezért állandó jelleggel zsirt és izmokat égetsz. (minden sport, pl küzdősportok, úszás, stb... rengeteg szénhidrátot és izmot égetnek el) A testépitésben is amikor edzel akkor a szervezet a legkönnyebb úton próbál szénhidráthoz és fehérjéhez jutni. A fehérje legkönnyebben a gyomorból szivódik fel, utánna pedig az !!!izomból!!! Tehát amikor edzel akkor nagymértékben rongálod az izomszöveteket, és fogyasztod őket, amit pótolni kell azonnal... A lényeg az, hogy edzés után egyből fehérje, reggel fehérje lefekvés előtt fehérje!
A test csak akkor nő ha többletet halmozol fel szénhidrátból, fehérjéből és kap egy akkora terhelést, hogy úgy érezze -> kevés vagyok baze <- Mindig maximális mértékben ki kell fárasztanod az izmaidat, és sokat (legalább 8 órát) kell pihenni. A fehérje olyan mint a vitaminok, csak annyit használ belőle a szervezet amennyire épp szüksége van, tehét napi minimum3x kell bevinni.
Még egy infó: A szervezetnek annyi gramm fehérjére van szüksége ahány kiló vagy asszem. (nem mernék rá megesküdni, de asszem igy van)
Mindent összegezve, két választásod van:
1. Napi 7-8szori étkezés kemény edzéssel heti 4-5ször+ (fehérje, izomtömegnövelő, aminó stb...) ez kb 4-5kiló minőségi izomtömeg plusz 3-4hónap alatt
2. 2-3hónap szteroid használat+kemény edzés heti 4-5ször+ (fehérje, izomtömegnövelő) ez kb 15-20kiló izomtömeg, amiből megmarad kb 10-13kg minőségi izom.
Más lehetőséged nincs. Kerülnöd kell a fölös mozgást, hogy minél kevesebb szénhidr. és fehérjét égess... Nincs futás, nincs foci, bunyó, nics semmi->a cél az izomtömeg növelése.
Ezt sajnos máshogy nem lehet!!!
Gondolkozz mit akarsz

Hát ihgen ebből kezdem úgy érezni. Hogy marad a pár év pár kiló izom. Mert sajna én Imádoma küzdő sportokat. És most rávettem magam egy heti4-5 edzésre. Plusz otthon hozzá edzek egy kicsit.
Semmilyen normális ételeken kivül mást nem eszek. Szóval még ez is hozzá jön.
Végülis elfogaodm ha olyan leszek mitn Bruce Lee.
De azthiszem.
sok-sok evés.
Sok-edzés plusz pihenés.