View Single Post
Old 12-05-2006, 08:57
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Amikor először megláttam ezt a topicot, arra gondoltam, hogy ez valami vicc.. Egy idő után eljutottam odáig, hogy rájöjjek, gőzöm sincs miről beszéltek.. Aztán szépen lassan kezdtem megérteni az egészet, most ott tartok, hogy maximálisan támogatom, bár vannak még fehér foltok, de szerintem lassacskán ezek is eltűnnek majd..

Természetesen bizonyos aggályaim vannak.
Jelen esetben például az, hogy még több célzott támadás érné a termelőket, mint eddig. Ha így alklánnal leverik a klán termelő részlegét, akkor az alklán hiába támad vissza/keresztbe, attól függően, hogy melyiket tudja/akarja (ha egyáltalán tudja/akarja ), vagy a támadott anyaklán alklánja hiába tesz ki egy támadandó alklánt a támadóktól és foglal sikeresen, attól a termelő még veszít bányát. Valószínűleg az alklános támadások főleg ugye a termelők ellen mennének, egy idő után egyre súlyozottabban, hiszen ezzel egy egész klánt el is lehet lehetetleníteni akár. (Azt hiszem talán itt kapcsolódik be a termelők fedezésének módosítása topic.)

Bár lehet, hogy egy nem létező problémát vetettem fel, ebben az esetben lehet még mindig nem látom át jól a dolgot, amit nem tartok kizártnak, de igyekszem noh

Közben még egy kérdés merült fel.. A támadott alklán csak azt tudja, hogy melyik anyaklán alklánja támadja, vagy azt is, hogy mely országok tagjai ennek az alklánnak ?

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Last edited by Deni; 12-05-2006 at 09:03.. Reason: elírás
Reply With Quote