12-05-2006, 06:53
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Atiii
Nekem volt régen egy nyúl,de meghalt szegény aztán pár évvel ezelött volt egy szép kis macsek,de ő is meghalt 3 év után sajnos!
Aztán jött 3 aranyhörcsög,de ők is meghaltak!!
A macska volt a legjobb fej azt imádtam
Valakit ne fogadjak örökbe??
-Mondjuk aki nm nagyon akar már élni 
|
Hihi, kicsit rossz a halálozási statisztikád. )))
Nekem olyan lehetetlen darabok éltek 5-6 éveket, mint pl. az egyik papagájom, aki vak volt és az állatorvos első alkalommal mikor látta heteket jósolt neki.
Sajna ő meghalt már.
Van 14 éve egy másik ninfám, aki talált, szóval a pontos korát nem tudni, de a lódoktor már rá is aztmondja, hogy tuti nem olvasta a szakirodalmat, különben már nem igen élne.
A tacsim 12éves, kétszer volt rákos daganata, de a mai napig a patakpart réme, most éli második gyerekkorát, néhány Írfarkas orra bánta már, hogy találkoztak... ))
Liza kutya, Németjuhász-Balga keverék(leginkább) szintén talált, beteges természetü, de már hatodik évét húzza itt, nagyjából hét éves lehet.
A két exkandúr macsek másfél hónap különbséggel került ide(sose akartam macskát, pláne nem két kutya mellé), Foltost pont a névnapomon találtam, Mázlistát pedig az Árpád híd közepéről gyűjtöttem be (mozgó kisterepjáróból dobták ki, a tesója nem élte túl, innen kapta a nevét.)
A teknőc tíz éve van meg, csodálom, hogy az első két-három évet túlélte szegény, mert ő nem szól, ha éhes, de jóideje már az ő etetése is rendszeressé vált és benganagyra megnőtt hím létére. 
A többi állatom is viszonylag hosszú életű volt leszámítva az első blökimet, aki fél év után nagyon csúnyán megbetegedett (Veleszületett idegrendszeri betegsége volt, ami akkor bukott elő.).
A lovam is fiatalon halt meg, de ő is betegség miatt sajna.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Last edited by Cassandra; 12-05-2006 at 06:57..
|