View Single Post
Old 12-04-2006, 15:12
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Talking

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Hát azért korántsem.
Zou barátomnak pld minden orija kiskék 3-as vagy 4-es. Egyébként meg ha ez bonyolult valakinek akkor kaphatta az 1A-s oriját, mert magától odáig biztosan nem juthatott el.

És amit mondasz otthagyja az 1 személyiséges orit az 1A-ban ?
És akkor mi van? Vigyázzon rá, hogy nehogy kiessen a topból.
A 2B-ben ugyanúgy teljesítenie kell a korántsem alacsony elvárásokat!
Alapvetően ugye azokat érinti ez, akik nem szeretnek az A-ban.

Akik szeretnek, azoknak ált. van és nem top30%-on orijuk az A-ban.

Szóval tegyük fel, hogy én nem szeretem az A-t, de vannak orijaim, amivel imádok körbe-körbe menni, mert szeretem a fiatalokat az alsóbb csoportokban szétverni, ebben látok örömöt, és nem szeretem, ha leütnek az A-ban.
Szóval én egy ilyen csávó vagyok, akkor mit csinálok, felviszek egy 1 személyes orit az A-ba, betonelf, top25%-ra felviszem, és beszabizom... SZK-zom...
Ha felér a B-be a rendes orim -tudjátok, akikkel a kicsi csirákat szivatom az 5. szinten a (6)-ossal- akkor csak kiveszem szabiról, vagy szk-ból, 336 kör, és máris fordulhat (7)-ért. Mehet újra az szk...
Talán még azt is megcsinálom, hogy a B-ben hagyott egységeket valakivel felhozatom, és abból a pénzből kompenzálom a császárnak leadott hekik fedezését.

Szóval ugyanaz, mintha fix 30% lenne.

Aki szereti az A-t, az előbb utóbb megpihen egy orival az A-ban. És nagy valószínűség szerint nem az lesz a legnagyobb (x)-es orija... És azzal nem lesz túlságosan nehéz a hozzá tartozó topjába kerülni...
Reply With Quote