Thread: betegség
View Single Post
Old 12-03-2006, 20:20
tsandor
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Egyetértek Lacival, már csak azért is, mert ha 10 topic foglalkozik a betegséggel, mind másról szl ugyan, mert a kérdezőt más érdekel, de MINDNEK Betegség a címe, az bekavarja a legfanatikusabb fórumost is rendesen...

Hozzáteszem, hogy mivel az elmúlt pár percben 3 TSandor által jegyzett topic bukkant fel olyan témában, mairől már nem egyszer volt szó, én azt is támogatnám, ha lenne egy napi limit, hogy egy ember hány topicot indíthat. Viszotn amíg ilyen nincs, csak rajta, van itt hely ezerre!
Szerintem kéne létre hozni egy olyan topic-csoportot, amiben a kezdő játékosok kérdezhetnek, a tapasztaltabbak meg meg szívesen segítenek. Mert ha azt mondjátok h. a Súgóban minden benne van akkor itt minek kérdezni? És akkor az legyen télleg olyan, hogy bármit lehessen kérdezni, akár olyat is, ami valahol benne van a Súgóban, csak nem egyértelmű vagy nehezen értelmezhető. És ha valaki olyat kérdez, ami már volt, akkor a tapsztaltabb játékosok ezen ne húzzák fel magukat és ne csesszék le szegény kezdőt meg küldjék a pirosat ezerrel mert ez sokkal nagyobb fáradtság nekik minthogy ne válaszoljanak ha nem akarnak.

És lehet nagyon hülye vagyok, de még mindig nem találom a kérdésemre sehol a választ: Mennyivel több ember jön be ha van elég kórház? 1%-kal több mint eddig, vagy a népesség 1%-ával több? Valezius azt mondta 1,5% nép hal meg 1. körben. Akkor ha van kórház (elég), akkor már az 1. körben is csak 0,5% a veszteség? Vagy nem? Tapasztalta már valaki?