Mikor a mániád az élőhalott
Nekem, spec az undead a kedvenc fajom a stratégiai játékokban (Warcraft, )Heroes, stb.). Az igénylia legjobb stratégiát, és általában értékekre gyengébbek, mint a többi (attk, def pontok), de a spec bónuszuk nekik a legjobbak és a hátrányaik erősebbek a többi fajnál. Az élvehóttakon szerinntem már most sem kell változtatni, mert háborúban veszteség nincs, ezért szeritem nem is kell azon változtani, hogy írhassanak e tudomány tekercset, mert ha megvan a limit és jó van összeállítva a sereg akkor legyőzhetetlen vagy. Úgyhogy ezért nem baj, hogy nem lehet varázsolni, meg ha nincs emberveszteséged sőt, akkor tökmindegy hogy olyat rohansz-e le akinek tudsz valamilyen adatát vagy sem. Mellesleg az épületek ugyan drágábbak, de az csak azért van (szerintem), hogy igazságosabbá tegye a játékot (az undeadaknak csak két dologra kell kiadást fektetni és az a hadsereg meg az építés). Most óriás fajjal vagyok egy havereom tippjére, és csomót loptak tőlem és még mindig van fölös manim. Úgyhogy az élőholt így jó ahogy van.
|