View Single Post
Old 02-08-2006, 12:58
MM-Andrew
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Cool Mikor a mániád az élőhalott

Nekem, spec az undead a kedvenc fajom a stratégiai játékokban (Warcraft, )Heroes, stb.). Az igénylia legjobb stratégiát, és általában értékekre gyengébbek, mint a többi (attk, def pontok), de a spec bónuszuk nekik a legjobbak és a hátrányaik erősebbek a többi fajnál. Az élvehóttakon szerinntem már most sem kell változtatni, mert háborúban veszteség nincs, ezért szeritem nem is kell azon változtani, hogy írhassanak e tudomány tekercset, mert ha megvan a limit és jó van összeállítva a sereg akkor legyőzhetetlen vagy. Úgyhogy ezért nem baj, hogy nem lehet varázsolni, meg ha nincs emberveszteséged sőt, akkor tökmindegy hogy olyat rohansz-e le akinek tudsz valamilyen adatát vagy sem. Mellesleg az épületek ugyan drágábbak, de az csak azért van (szerintem), hogy igazságosabbá tegye a játékot (az undeadaknak csak két dologra kell kiadást fektetni és az a hadsereg meg az építés). Most óriás fajjal vagyok egy havereom tippjére, és csomót loptak tőlem és még mindig van fölös manim. Úgyhogy az élőholt így jó ahogy van.
Reply With Quote