Thread: Minden ami 1/A
View Single Post
Old 01-27-2006, 07:46
Északföld's Avatar
Északföld Északföld is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Wanax
- a nullazast nem 200 hekis orira ertettem, de gondolom neked se haladja meg a kepzeloerodet egy realis nullazas!
- miert lenne erdekes ha 2 ismeros tamadja egymast??? Ezt magyarazd mar el??? Ezt Te se gondoltad komolyan! DD
- Igen! a penzrol szol! De probaljatok mar vedelem nelkul termelni akkor ha veszelyt jelentene ratok a 2. klan!!! Es neha neha sereget kellene cserelni abba a hatalmas orszagba mert tamadas keszulodik! Hamar megcsappana az a nagy gazdasagi elony! Es megertened azt amit elozoleg probaltam kifejteni hogy nehezkes es olykor lehetetlen finanszirozni azon a hektarszinten a tamadast illetve vedekezest!!!
- Ki beszelt itt Wand-rol es Merirol??? Nem ertem miert őket hoztad fel???? Erdekes...
- az meg hogy mit kell cafolni, meg mi a vadaskodas azt nem kell reszletezni szerintem neked!! Epp elegszer elhangzottak mar... nem ohajtom a temat ebbe az iranyba terelni! vegulis az 1/A-rol van szo nem pedig a vadaskodasokrol, feltetelezesekrol es egyebb ilyes fajta dolgokrol!
-Miért lenne érdekes ha Wand beverné a barátnőjét? :-D Ez buta kérdés.
-Tehát a 2. klán nem jelent ránk veszélyt. Feltételezhetően soha nem lesz klán ami veszélyt jelentsen ránk.
-Sereg csere soha nem lenne gond.
-Te hoztad fel a 2 nagy klánt én meg jeleztem, hogy egyikben Wand a másikban Méri van benne. Még mielőtt megjegyeznéd, hogy miért van akkor külön klánban, azért mert Méri nem fog felfedezni, mert nem jelent neki kihívást, játékélményt, és úgy nem játszana. Ő még nem fedezett fel az 1/a-ban.
-A reális nullázás a képzelőerőmet nem haladja meg, azon kívül, hogy Ati haja simán kihullana, egy ilyen feltevésre. :-D Mivel olyan hogy reális nullázás nem létezik. Te mit gondolnál, mi lenne reális?
-A vádaskodások engem sem érdekelnek, ez van, ezt kell szeretni, aki meg nem szereti így járt.
Nos akkor ezek után, én például okos ötletnek tartanám, hogy visszatérjenek az 1 fős klánok és ne legyen a földterülethez kötve az ütés mértéke. Így akár el is lehetne jutni hozzánk.
Reply With Quote