View Single Post
Old 02-08-2006, 11:51
Wanax's Avatar
Wanax Wanax is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Arrow

Quote:
Originally Posted by Mephisto
hm, s mi van ha én döntök úgy, hogy bevállalom, hogy nem 500ért teszem ki, hanem 40k-ért. Mert látom, hogy már napok óta nincs rúna a piacon, mert felvásárolják, mert azon próbálják meg átjátszani? Akkor megyek én is a lecsóba?
Vagy megszabjuk mindennek az árát? A következő lépés az lesz, hogy a rúna csak 10 arany lehet? hányszoros értéknél mondod meg biztosan, hogy pénzátjátszás volt? Nyugodtan aludnál, hogyha véletlenül egy piaccal játszó orit tennél át, aki nem csaló?
Kétélű fegyver ez amit ti akartok...
Mondom, megértem mit mondasz, csak nem biztos, hogy helyes lenne ezt korlátozni. Csak, hogy példát mondjak, egy szövim kb 2 milliárdot csinált ilyen pénzátjátszásból. Bárki más megcsinálhatta volna. Mindenkinek van kilépője a piacra. És én nem csak azért örülök annak a pénznek, mert a szövim gazdagabb lett, hanem azért, mert csata nélkül, veszteség nélkül lenyúltunk ennyit azoktól akik csaltak...
Legszives, maradjunk mar olyan peldaknal ami naponta elofordulhat minden csoportban... az 500-as runa ar az nem suron fordul elo tobb szinten! Tudom hogy sok csoport van a jatekban, de olyan hogy napok ota nincs runa a piacon, azt nem tudom elhinni! Aruljatok mar el hogy melyik csoportban jaccottok ahol folyamatosan lehet piacot uralni ilyen szinten! Olyan esetekkel nem peldalozzatok ami vagy nem tud megtortenni, vagy nagyon ritkan!