View Single Post
Old 02-08-2006, 11:46
Wanax's Avatar
Wanax Wanax is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Lightbulb

Quote:
Originally Posted by Mephisto
Wanax, mielött írnék, megemlítem, hogy örülök annak, hogy normális hangnemben válaszolsz és nem lebecsmérlően és fikázóan még ha nem is értünk egyet.
Dav, kérdezd már meg Kriszt, hogy milyen volt a mi multis kalandunk...
Amúgy most is tudok pl az 5.-en multist, be is jelentettük, levelezéseket adtam fel bizonyítéknak, de nem rakták ki, mert nincs elég bizonyíték vagy mert kék a szeme Egyszer majd kiteszik.
Témára vissza.
Wanax, nézzünk egy másik csopit mint az 5. szint. A kaja 400ba kerül, a rúna 9be. Gondolok egyet és nekiállok piacolni. felvásárlok minden kaját, mivel sokan éheztetnek, kénytelenek lesznek megvenni az én drága kajám. közben a szövim figyel és felvásárolják az alámrakott olcsó kaját.
A rúnát szintén felvásárlom. Kiteszem 500ért. Szerinted akinek fogy a rúnája, az fog vacakolni azzal, ha látja, hogy mennyi az ára? Nem, meg fogja venni, különben nem megyfel a faji varija, s szétütik, lelopják stb.
De másik példa. Valaki kitesz kaját s mert elirta 40ért teszi ki 400 helyett. Szeinted mennyiért foogom kitenni az ilyen olcsó kaját, ha látom, hogy esténként mindig elfogy a kaj, mert az adott szinten kevés a termelő ori? Bizony jó drágán, mert aki éheztet az este is meg fogja venni, ha nem akarja, hogy elmenjenek a dolgai.
Szóval én megértem, hogy a csalókat szürni akarod. De akkor engem is átteszel az anarchba, pedig én nem csalok... Ennek elkerülésére tudsz mondani valamit? Ne piacozzak?
olvasd mar el a temat legyszives!!!!!!!!!!!! Hol olvastal te olyat hogy anarchba athelyezest szeretnenk a Tisztessegtelen piaci magatartasert???? A masik dolog meg ez a runas dolog nem suron fordul elo es nem is tudod tartani a tobszoros arat folyamatosan, nem sokan fognak a magas aru runabol millios mennyiseget venni, igy nem is igazan feleltel meg a tisztessegtelen piaci viselkedesnek, es nem is fordult elo rendszeresen! Csak hogy mindenki tudja, en is probaltam mar runat felvasarolgatni egy parszor 4. szinten ahol nem is sokan vannak, es tartani az arat... van is 27 millio runam, de sokat nem igazan tudtam keresni vele! Ugyan ez a gabonara is ervenyes... en a tobb 100 millios es a milliardos utalasokat szeretnem megszoritani! Ezzel ra kenyszerulnek az utalok hogy sok kicsi tetelben utaljanak es a tobbet konnyebb barkinek eszre venni es tud esetleg mas is keresni ezen,valamint a ezzel is nehezedik az utalas, a hatasfoka meg romlik!