Wanax, mielött írnék, megemlítem, hogy örülök annak, hogy normális hangnemben válaszolsz és nem lebecsmérlően és fikázóan még ha nem is értünk egyet.
Dav, kérdezd már meg Kriszt, hogy milyen volt a mi multis kalandunk...
Amúgy most is tudok pl az 5.-en multist, be is jelentettük, levelezéseket adtam fel bizonyítéknak, de nem rakták ki, mert nincs elég bizonyíték vagy mert kék a szeme

Egyszer majd kiteszik.
Témára vissza.
Wanax, nézzünk egy másik csopit mint az 5. szint. A kaja 400ba kerül, a rúna 9be. Gondolok egyet és nekiállok piacolni. felvásárlok minden kaját, mivel sokan éheztetnek, kénytelenek lesznek megvenni az én drága kajám. közben a szövim figyel és felvásárolják az alámrakott olcsó kaját.
A rúnát szintén felvásárlom. Kiteszem 500ért. Szerinted akinek fogy a rúnája, az fog vacakolni azzal, ha látja, hogy mennyi az ára? Nem, meg fogja venni, különben nem megyfel a faji varija, s szétütik, lelopják stb.
De másik példa. Valaki kitesz kaját s mert elirta 40ért teszi ki 400 helyett. Szeinted mennyiért foogom kitenni az ilyen olcsó kaját, ha látom, hogy esténként mindig elfogy a kaj, mert az adott szinten kevés a termelő ori? Bizony jó drágán, mert aki éheztet az este is meg fogja venni, ha nem akarja, hogy elmenjenek a dolgai.
Szóval én megértem, hogy a csalókat szürni akarod. De akkor engem is átteszel az anarchba, pedig én nem csalok... Ennek elkerülésére tudsz mondani valamit? Ne piacozzak?