Quote:
Originally Posted by Axa
Ezek teljesen egyértelmű és tiszta helyzetek, de nem létezik, hogy nem érted meg, nem ezt akarják/akarjuk szűrni.
A te példádnál maradva. 9 volt a rúna és te felhajtod 500-ra. Szépen veszik is, mert szükség van rá. Aztán ugyenezen az éjszakán megjelenik 1M rúna 40.000-ért is a piacon, elfogy a te nagy mennyiségű 500-as rúnád 1 tételben, majd ugyanez az ember megveszi az 1 millió rúnát is egy tételben. Biztos azonnal arra gondolnál, hogy nagyon kellett neki 1 millió rúna nagy hirtelenjében?
|
hm, s mi van ha én döntök úgy, hogy bevállalom, hogy nem 500ért teszem ki, hanem 40k-ért. Mert látom, hogy már napok óta nincs rúna a piacon, mert felvásárolják, mert azon próbálják meg átjátszani? Akkor megyek én is a lecsóba?
Vagy megszabjuk mindennek az árát? A következő lépés az lesz, hogy a rúna csak 10 arany lehet? hányszoros értéknél mondod meg biztosan, hogy pénzátjátszás volt? Nyugodtan aludnál, hogyha véletlenül egy piaccal játszó orit tennél át, aki nem csaló?
Kétélű fegyver ez amit ti akartok...
Mondom, megértem mit mondasz, csak nem biztos, hogy helyes lenne ezt korlátozni. Csak, hogy példát mondjak, egy szövim kb 2 milliárdot csinált ilyen pénzátjátszásból. Bárki más megcsinálhatta volna. Mindenkinek van kilépője a piacra. És én nem csak azért örülök annak a pénznek, mert a szövim gazdagabb lett, hanem azért, mert csata nélkül, veszteség nélkül lenyúltunk ennyit azoktól akik csaltak...