View Single Post
Old 12-03-2006, 10:50
Arrakis Arrakis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar View Post
Igen, ezzel teljesen egyetértek... PONTOSAN. De megint miért kellett mindenfélét kitalálni? Mert az A nem jó. És azota se jó, és így nem is lesz az. Nem igaz hogy folyton az 1A problémái miatt kel mindenki másnak szívni, és ugy táncolni ahogy az Asok fütyülnek. Bocs, ha élesen fogalmaztam, de ez már kezd fárasztó lenni Mért kellett a min. föld? Az földleadások miatt. Mért kellett a fedezés limit, mert " top elhúzott". Mért kötelező Aba menni? Mert nincs elég töltelék ország.
Én nem kötelezem az Asokat arra hogy forduljanak az 5 szintre, mert NEKEM az a kedvencem, engem se kényszerítsen senki hogy Aban játsszak csak mert ő azt szereti. ennyi.
Ha azt mondanám ha kötelező az A akkor legyen kötelező a fordulás is onnan.. erre hogy felhördülnének az A lakók...? Ez éppen ugyan az a kényszer.

Az meg hogy valaki aki több súlyt akar a szavazatának csak mert Aban van, ki tudja milyen játékkal és mennyi ideje, az a legnagyobb pofátlanság amit valaha itt hallottam. Legalább ugyan annyi szavazati értéke van teszem azt annak is aki 60-70 orival játszik mondjuk 5Yban legalább 4-5 éve, és már vagy 2-300 VIPet beleölt.
Hát igen, egy csomó jó példát felsoroltál arra, hogy az As fejlesztések kapcsán maga az ott folyó játék sokkal igazságosabb lett, mint korábban volt.
A töltelékországos részre... a töltelékori nem annak hasznos, aki fenn van, hanem annak, aki fordulni akar, vagy azért játszik, hogy a feltételt teljesítse, s a bből fordulhasson.
A több súlynál nem As játékosokra volt kihegyezve a hangsúly, hanem arra, hogy olyanok, akik csak két hete játszanak, ne élhessenek ugyanolyan szavazati súllyal, mint aki már tapasztalat, s tettek miatt úgy általában elismerést kap köztünk.
Reply With Quote