Quote:
Originally Posted by laci
Ezt bírom: hol azt olvasom, hogy az igazán jó játékosok az 1A-ban vannak, mindenki más, aki máshol játszik az dilettáns, vagy gyáva, aztán meg azt, hogy valóban, egy időn túl az 1A-ban már csak kapcsolatokkal lehet boldogulni.
|
Ezzel van egy kis baj... Te nem ezt olvasod, s amit írunk, az nem is ezt jelenti.
Csak könnyebb így értelmezni, mint ha azon gondolkodnál, amit ténylegesen odafirkálunk.
Se nem dilettáns, se nem gyáva.
Sőt, nem egyre büszke vagyok, akit ismerek közülük. Kis számosok, körbeszaladgálók, de jól csinálják.
De pl arra az okfejtésermre, hogy az A azért nagyobb kihívás, mert mindenki oda van kényszerítve, ezért az első hányadában több lesz a fanatikus, és általában hódítóhoz eléggé értő egyén is, erre mondj légyszíves cáfolatot, ha más a véleményed. Ellenben a többi csoportban ők szét vannak osztva, most össze nem számolom hány felé.
Az 1/A ban kapcsolatokkal lehet boldogulni. Ezt a kijelentésed elfogadom. Legalábbis úgy a legkönnyebb. De monca meg légyszíves... melyik csoportban nem, ha totál elöl akarsz lenni?
van ahol első 40ről is szó van, hogy oda aztán nem ütöd be magad, csak úgy tudsz felmászni, ha odafedezel nem keveset. Avagy a jó szövik kérdése.. annyi szövim volt már, mint égen a csillag.
Amire azt mondtam, hogy igen, annyira jó a társaság, a hangulat, annyit vagyunk, s olyan eloszlásban egy nap, olyan a játéktudásuk, stb, hogy bármikor újra szövizek majd velük, az volt kb 5 - 6 szövinyi. 5 év alatt.
Velük újra el tudok érni majd eredményeket, tudom, más szövikkel max részsikert. Akkor nem a kapcsolat dönti el a többi csopiban is, hogy mire viszem? Vagy a pénz? Mert ez a kettő szkott felmerülni.
Cáfold, ha nem így gondolod... nem ezek döntenek bárhol?
Akár az életben?