a top 30-ba sem csak felfedeezéssel jutottam el. ütöttem én az also 4 szinten, de az-aban is, és ezután is akarok majd ütni nem csak felfedezni. De miért kell esetleg az összetarto klánom fölé menni esetleg még 2k hekivel, csak azért, mert b-n lévö orim különben nem tud fordulni. De teszem azt fölmegyek, mert a klán állja a költségeket, fedezi, hogy nincs tanyám, stb. és utána mit csinálok ott fönn?
termelem pénzt, vagyok leadom esetleg valakinek a földet, mondjuk egy másik klánbol, csak hogy ujra együtt legyünk? különben pedig a cimlapon, ha jól tudom még ez áll:
Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból? Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit!
és jo néhány faj van, melynek, nem a földfoglalás a legnagyobb elöny. van pár faj és személyiség, amelyiknek inkább a felfedezés fekszik
én végigkövettem a felfedezés javaslatot és ugy rémlik a fö cél mintha az lett volna, hogy megakadályozzuk a top elszakadását, nem pedig az, hogy 3000 heki felett csak ütni lehessen
|