View Single Post
Old 12-02-2006, 20:39
Non Omnis Moriar Non Omnis Moriar is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
És hány top%-hoz kellett neki 5000 heki? Most a kis kettes forduláshoz bőven elég szerintem...
top30hoz, de nem az a probléma hanem az hogy ez egyre magasabb lesz mivel sokan ott maradnak, vagyis egyre nehezebb. legközelebb már lesz vagy 8-10K heki, a B-ből viszont ugyan akkora hektárról lehet csak lépni. Erre utaltam.

Quote:
2: Az hogy elnéptelenedik nem azt jelenti, hogy nem jó, hanem hogy a magadfajták sikeresen elriasztják tőle azokat akik még sosem jártak ott.
Meg mert a magad fajták rá akarják erőszakolni mindenkire

[quote=Synkel;49250]
4: A játék legaktívabb résztvevői az A-sok. Látszik itt a fórumon is, hogy kik azok akik a megbeszélésekben törik magukat, hogy változzon valami, lehetőleg jó irányba.[quote=Synkel;49250]

Ezt aláírom, végeredményben igazad van, és ez sajnos a hódítsok hibája hogy kevesen jönnek ide képviselni a véleményüket

Quote:
5: Ha te lesz*rod az A-sok problémáit, milyen alapon várod el, hogy ők ne sz*rják le a tiedet?
A gond az hogy az 1/A egy állandó probléma amióta az eszemet tudom, folyton az 1/A bajairól van szó Éppen hogy nem sz*rok az 1/A problémáira, de annak idején is akár mit írtam az lett lesz*va, és csak a foltozgatás meg a megszorítások és a kényszer van ami megfolytja az egészet. Én voltam Aban, 5 honapig, most párom orija van ott 11 hónapja (még mindig, sajnos)
Továbbra is azt mondom nem erőltetni kell oda az embereket, hanem vonzóvá tenni hogy maguktól akarjanak oda menni az emberek. Engem nem riaszottak el tőle annak idején sem, láttam, nem az én stílusom ennyi. Nem mondtam senkinek hogy ne menjen oda, sőt. De ne kényszerből.
Reply With Quote