View Single Post
Old 12-02-2006, 20:27
Arrakis Arrakis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
És az nem lenne célravezető, ha a top klánokat fordulásrakényszeríteni valamilyen módszerrel?
Pl akkora magasfokú bünti járna, egy bizonyos idő eltöltéésén túl, hogy szükségszerű lenne frissíteni. Mert amit én kivettem, az az, hogy vannak ott kismillió éve pöffeszkedő országok, akiknek, akkora hatalmas a tartalékuk, és olyan nagy a területük, hogy az egyenlő jogú verseny mint olyan nem létezik?
Mintha az 5-ben, a védettség alol kikerülő orik összekerülnének, a fullra kimaxolt orikkal szembed? Szerintem ezért nincs senkinek kedve oda felmenni...
Hát ezt jól kivetted, csak vajon honnan?
Tény, ha az Aban vki eléri a topot, klánügyileg, akkor az általában bizonyos hosszabb ideig, leglább 1 - 2 hónapig ott szokott lenni.
De tekintve, hogy kivívni azt mennyi idő, én ezt igazságosnak tartom. Másrészről jópáran voltak már, akik felértek az A tetejére, s lefordultak onnan.
Harmadrészt az A topban ugyanúgy megy csata, ha megfelelő számú egymással acsarkodó klánból vannak ott a tagok, s nem szkn csücsülnek.
Mint ahogy az 5. szinten nem támadhatja a kimaxolt ori a védelem alól kijövőt, úgy az Aban sem.

Mielőtt írnál, jó lenne, ha kicsit többet tudnál az egészről.
Reply With Quote
Sponsored Links