View Single Post
Old 02-08-2006, 09:42
Wanax's Avatar
Wanax Wanax is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Mephisto
De könyörgöm, ha látod, hogy van kint rúna 40k ért, és nagy mennyiség és folyamatossan, akkor miért nem pakolsz alá neki? Meg kell vegye a tiédet is, ha a másik országnak utal. Ebből hatalmas pénzeket szoktam leakasztani, hogy mások tápolják a haverjaikat, közbe meg nekem is tolják a pénzt!
De ehhez figyelni kell, és piacolni az egész szövivel.
Nem pedig sírni, és bejelentéseket tenni...
A való életben szerinted ha lenne ilyen piac, akkor nem lenne aki ezt csinálná??? Dehogynem, úgy kopasztanálak meg a piacon, hogy csak pislognál, aztán jöhetsz sírni hozzám, max udvari bolondnak felveszlek...
Bocs ha valaki érzékeny feljelentős lelkivilágába tapostam, de ha ki lehet más ügyeskedését használni, akkor azért engem már ne büntessetek...
Olyanról nem is írok, hogy felvásárolom a gabonát, hogy az ellenfél szövi szétéhezze magát, akkor majd én írjak, hogy Te hogy gondolod, hogy 40szeres áron rakod ki a felels kaját, hisz nekem fel kell továbbra is vásárolnom, hogy nyerni tudjak, és ezt Te kihasználod!!! Megyek is feljelenteni.
Gondolkozzatok már... ez játék, és piacolni is meg kell tanulni.
Hol olvastal te olyat hogy barki is buntetni akar azzal hogy piacolsz, es probalsz ugyeskedessel fogo teteleket kirakni??? Egyenlore semilyen konkret otlet nincs a kerdes megoldasara, es eddig olyan felvetesek erkeztek hogy figyelve legyen az ilyen piaci mozgas, es ha gyanussa valik, es tobbszor elofordul akkor legyen figyelmeztetes, bunti hasonloan ahogy a forumon osztogatjak a buntetest! Elso sorban neheziteni szeretnenk ezt a piaci manovert... Legalabb olyan ne legyen hogy szinte alig piacol de egy esetleges felleps vagy haboru elott, kozben VELETLENUL megvesznek tolle sokszoros aron valamit! Vagy 5. szinten ne epuljon, es toltodjon mar fel egy MF orszag a vedelem alatt kimagyarazhatatlan mertekben es meg tekercsbol is a maximum tobszorose van neki! Azert a VELETLENEKNEK is van hatara!