már szavaztam(2-es javaslat), de hozzá is szolnék.
4 orim van összesen, ennyi fér be a fanatizmusomba meg a vip-re szánt zsebpénzbe.
Van orim 1 személyiséges az a top 30.ában, és nemrég fordultam le a b-böl is egy orival a 2. személyiségért. Én szivesen játszom mind az 5 szinten, mert bár az A más, nehezebb, de élvezem a nagyobb szövilétszámot a nagyobb aktivitást, stb. A személyiség megszerzésének nehezitése okés, de ha azt nézem, hogy a 3. személyiséghez meddig is kell feltornászni az a-s orimat már most ugy hogy a felfedezés kilöve, csak azért, hogy a többi orim foroghasson, akkor ezt nem találom igazán jó megoldásnak.
egy több személyiséggel rendelkezö ország elönnyel rendelkezik azokkal szemben, akiknek nincs, és ezért az elönyért most meg is dolgoztatjuk de ezért miért szivjon az az ori (és az ö kényszere miatt a klánja), amelyik valojában nem kap ebböl semmilyen elönyt.
ami meg az 1-s javaslatot illeti, a 2* körbefordulást: plusz 5k kör? ez kivállo javaslat arra, hogy nyomjunk több pénzt az a-ba (csak meg kell oldani a pénz feljuttatást, he-he mintha ez gond lenne), és szerezzünk több személyiséget, ahelyett, hogy a 200 hekin irnánk fél évig a tekit.
|