Quote:
Originally Posted by Lezúziusz
Nem tudom miféle 100 íjasról beszélsz, meg kiismertél meg ilyenek...Biztos így van, de veled ellentétben én elismerem, hogy vannak nálam sokkal jobb játékosok is....Lehet, hogy Te is közéjük tartozol, csak akkor valszeg túl bonyolítod a dolgot...vagy mi....A kiismerésről meg annyit, hogy nem számolgatok mint Ti, biztos hasznos elhiszem, de nem értek hozzá, és véletlenszerűen építek, vagy képzek valamit.... De Te már biztos tudod ennek a logikáját is. Az meg elég égő neked, ha ekkora tudással, egy ilyan béna játékos folymatosan betesz neked, és még magyarázkodsz is utánna, és még sztárolod is magad...Ha ennyire bátor (H)arcos vagy, akkor ne anonym párbajokra jelentkezz, és névtelenül akarj bizonyítani (bár nekem nem kell bizonyítanod, az itt leírtak elegendőnek bizonyulnak) hanem gyere simára, és megnézzük meddig jutsz el....Bár valszeg nekem már nem sok maradna belőled...
|
Mondd mikor 
Ja és lehet tulbonyolítom de nekem minden ki van számolva ha én játszom
Most megkérdezem töled ,hogy nem megirtam a forumra akkor ,hogy most eltünnök de egy ismi nyomja az orim?
Lehet engem is beütsz meg miegyébb 
az meg,hogy megnehezíted a játékom hát... 
pár párbaj kell mire rájövök special ellened mennyi ijjat kell tartani  boszi ellen rájöttem
Ja meg látod a név ellen játszol  Ez a baj a düh hajt és mivel pityu ellen játszol mert ö kemény sanyi elver 
Az a nagy hibád 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|