Quote:
Originally Posted by Synkel
Félreértés ne essék, nekem nem az fáj, hogy nektek mekkora számotok van. Van nekem is kisorim, majd az szerez magának számot. Én egész mostanáig az ellen érveltem, hogy azt A-t egy az egyben meg lehessen kerülni. Ezen kívül nagyon kompromisszumkész vagyok 
|
Szerintem itt most elsősorban az a fő vitaalap, hogy kötelezö legyen-e az A vagy nem, ahogy én azt észrevettem. A két dolog persze összefügg, a kék számos dolog, meg az Aból Bből fordulás. Bizonyos fokig azonban külön kéne választani a két dolgot, hogy kelljen-e Aba menni mert a kék számos feltételek ebben az esetben nem feltétlenül ugyan azok kellene legyenek.
Természetesen nem csak benyomtam a szavazást, érvelek is amellett amit jelöltem:
Az én véleményem az, hogy az A-t nem kéne erőltetni mert amit erőltetnek azt megutálják még jobban. Az hogy milyen feltételek legyenek ebben az esetben ugy kellene beállítani hogy reálisan jutalmazza azt aki vállalja az A csopi más jellegű játékát. Nem fog elnéptelenedni, ettől nem kell tartani, de legalább nem lesznek ott kényszer játékosok, pl a "notorius fedezők" aki oda megy önként teszi mert ott akar játszani. Röviden ennyi.