View Single Post
Old 12-02-2006, 09:37
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Igen. Már mondtam, de megismétlem: önerőből (vagy egy 4-es szövetséggel) kétszer végigmenni a 2B-ig, és utána kapni egy kék számot van akkora teljesítmény, mint amikor a haverok pénzén, klánraktárból felmegyek a topX-be, ahova egyedül, vagy egy új klánnal soha nem sikerülne.
Az 1A része ugyan a Hódítónak, de annyira más a játék jellege, annyira más módszerek és taktika kell a boldoguláshoz, hogy én továbbra sem fogadom el, hogy az lenne az igazi "elitképző".

Tény, egész más a játék mint lentebb. A magam részéről nem értem, miért tartjátok nehezebbnek, mikor lényegesen könnyebb mint lent, hacsak nem azért, mert szép az, hogy leverjük a gyengéket, de olyan mezőnyben ahol más is nyerni akar, ti nem szeretnétek megméretkezni.

Mondj nekem egy csopit, ahol a gazdagabb szövi nincs előnyben a szegényebbel szemben. Mondj egy csopit, ahol olyan gyorsan lehetne erőforrásokat átcsoportosítani mint A-ban. Nincs gond, hogy kéne 50 milla íjat venni, és nem jön be a sereg, mert ott van az 50 milla egyik pillanatról a másikra, nem kell karavánt várni. Meg hasonlók.

Nem jobba és nem rosszabb az A, hanem csak más.

És nekem, aki A-ban akarok játszani senki nem ad 5k körönként egy plusz személyiséget csak mert én ott szeretek lenni, nem pedig lenn...
Reply With Quote
Sponsored Links