View Single Post
Old 12-01-2006, 21:24
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
"Ez is egy szimpatikus megoldás. Aki nem akar A-ban játszani, az forduljon B-ből, és felejtse el a kis kéket... Megmarad neki a neve, sorszáma és hírneve. Na meg az Intéző beállításai"

Jajjj be nem értek egyet... Azért nehogy már az 1A legyen az, ami annyira megszűri a minőséget. Kisbér beírásai a vita elején alég rendesen mutatják, hogy talán nem véletlen, hogy annyian irtóznak attól a csoporttól.
És még ehhez hozzátenném, hogy eddgi egyetlen egyszer volt olyan, hogy nyíltan rá akartak venni egy folyamatos jksz-re, véletlenül pont az 1A-ban, azzal a felkiáltással, hogy "két klán erősebb egy klánnál, nincs ebben semmi szabálytalan". Na az ilyenek miatt nem szeretem az 1A-t.

Hány A-st láttál gratulálni Kisbérnek a stílusáért? Ami gusztustalan az gusztustalan, ezen nincs mit ragozni
Engem L-ben akartak rávenni, hogy szálljak be egy buliba, ahol 3 szövi dolgozna össze, és nem mentem bele, és nem utáltam meg az L-t...
És nem azt mondtam, hogy az A szűri meg a minőséget. De ha valaki megfutamodik egy kihívás elől, az milyen alapon várja el ugyanazt az elismerést amiért más véginyomta az össze szinteket?

Last edited by Synkel; 12-01-2006 at 21:31..
Reply With Quote