View Single Post
Old 12-01-2006, 13:30
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Arrakis View Post
Bingo.
Goldy, egy kérdés, ma kérdezős napom van
Miért Te vagy a szószóló, meg még néhányan, akiknek látványosan gőzük sincs semmiről az Aval kapcsolatban, s miért nem olyanok, akiket konkrétan érint?
kis 5, kis6, kis7, kis8, kis9... ha őket hidegen hagyja, akkor Te miért kardoskodsz?
A saját eltökélt véleményedért, hogy ne kelljen Aba menni?
Továbbá van még mindig valami, amit nem értek...
Nehéz felfogás
Ezek a bizonyos "übermájerek" , hogy szavadjárásával éljek mivel tudtak Téged, a fenti As élet nagy ellenzőjét, s "csaló" bélyegzővel rohangáló egyént rábírni arra, hogy csatlakozz hozzájuk, egy legyél közülük?
Vagy kizárólag Serg szerény személye iránti megfontolásból írod, amit írsz, s előtte makulátlan jótevők álltak az A élén?
Én mindegyiket kedvelem a magam módján, jót is szoktunk beszélgetni, de nem is vitatok el tőlük semmit, amit megcsináltak. Jót sem, rosszat sem!

Arra: Elég fura a felfogásod.
Hogy miért?
Talán mert nem tetszik az ottani légkör pont azilyen megnyilvánulások miatt sem. Rögtön megy a kombinálás ki hogy merre meddig meg kivel hányszor. Nem vettek rá képzeld, muszáj volt az A-ba menni, egyszer a 1000 kör miatt. Tudod mikor volt ez? wand akkor abszolut nem volt az A top közelében. Az R-ben ismertem még meg jókat beszéltübk a fórumon vhogy ismerős klánjába előbb megyek termeli az 1000 köröm alatt mint ismeretlen helyre.
Az A-ba meg megint csak muszáj volt felmeni a 30% miatt /már ez sem tetszett de még lenyelhető volt/ És mit ad isten ismerőshöz megyek... a klán feléről azt sem tudom kik voltak azok nem érdekelt.
Hogy miért bomlott szintén nem érdekel jött egy teló hogy felbomlottunk még gépközelben sem voltam.
Aztán tényleg hívott Synkel bár ne tette volna akkor amúgy is rossz paszban voltam a H-t illetően és ez egyre mélyül.
Hogy Serg meg kicsoda képzeld nem tudom annyira utálom az A-t nem követem hogy épp ki a fene feszít a poszteren.
Eddig azért nem írtam iyeneket mert nem akart senki egy számomra nem tetsző közegbe kényszeríteni.
Reply With Quote