View Single Post
Old 12-01-2006, 10:55
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
És tovább?
Ott vége a játékomnak ásam el magam keressek más szórakozást vagy mi?

Ha az indok hogy az A része a játéknak akkor a fordulás is az forduljon a topja is. Egytetértek monróval a katmorálromlás bevezetésében, lenne rögtön gondja a sok irigy übermájernek.

Goldy, most te jössz a szomszéd tehene is dögöljön meg stílussal. Nem kell azért ezt úgy beálítani, hogy van 20 játékos aki szereti az A-t, a többi 10k meg nem, és mégis nekik kell igazodni a többihez. Én a magam részéről ott akarok maradni, és elérni, hogy egyszer az én nevem is ott legyen a legsikeresebb hódosok között, lehetőleg minnél hosszabb ideig. Nem az idén lesz ez, és nem is jövőre...

Termelni pedig A-ban kell. Lentebb ha belegebedsz sem tudsz elegendő tartalékot felhalmozni, hogy egy nehezebb, verekedősebb, fokozósabb hetet kihúzz vele. Volt olyan éjszakánk, hogy egyik hadis 7 mrd-t háborúzott el egyéniben, és a végén 36 heki nyeresége volt. Sereget elengedni, fokozni, hogy meglegyen a 2 kör sokba került, és bár igazából nem engedhettük volna meg ezt a luxust magunknak, azért bele se döglöttünk...

Az A kihagyásával kapcsolatban valaki szintén felvetett egy érdekest, ha nekem nem tetszik az 5-dik szint, akkor én meg azt hagyhatom ki?
Reply With Quote