View Single Post
Old 12-01-2006, 07:51
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
Tényleg? voltál már 1/a-ba ?
Rosszabb mint az anarch csak ki kit ismer alapon megy a 80%-a. De tudod mit, full ismeretlen orival, bármelyik csopiba (gyorsba) felmegyek a csopi első 5hely valamelyikére. Max 1000k te menj az 1/a-ba fel mondjuk 5000k alatt Egy ismeretrlen orival. Tényleg, akkor látod meg milyen élvezetes játék 1/a. JA, hogy máskép is lehet, tudom azt én is, de miért kellene bárkit is rá kényszeríteni a kisebb nagyobb csalások tökéletes kitanulására ?

Ja, ez nem nyafogás lenne mert ha igy van akko igy van csak neszáljon már el mindenki hogy ki milyen fontos meg aktív meg ilyenek. SOk mident végig olvasok amihez hozzá se szolok mert mások elmondják a vélemenyem, de speciál ebbe a témába nem is emlékszem szavazásra. Mondjuk azon kevés játékososok közé tartozok akiket ez a probléma nem érint.
Voltam A-ban. Ismeretlen oriként. Én sem úgy kezdtem a hódítót, hogy rögtön mindenki tudta, ki az a Deni. És majdnem minden országomat a gyors csoportból indítottam ráadásként.
Az 1/A igenis lehetne élvezetes játék, ha nem azt nézné mindenki, hogy úristenezlehetetlen. Ugyanúgy a hódító szerves része, mint bármelyik szint és csoport, csak ebben picit mások a szabályok, amiktől nem lesz rosszabb, csak érdekesebb, másabb. Bár gondolom az én begyöpösödött hadigondolkodásom tehet róla, hogy én nem találom élvezetesnek a fedezgetést, bunkerkedést. Akinek ez a játék, az ne is jusson fel a jéghegy tetejére, mert felfedezni és 30% barakk 30%torony elf orikat bárki, jelzem BÁRKI fel tud építeni és nagy taktika sem szükséges az irányításukhoz. Maximálisan egyetértek Arrakis minden egyes írásával, amit ebben a topicban csak összehozott.

u.i.: mondjuk az 1/A első helyére jutás mint követelmény, az szerintem is kicsit meredek.. de nem teljesíthetetlen..

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote