Nos én a három lehetőség közül az elsőre szavaznék, kis módosítással. Kifejtem miért. A második lehetőség, hogy álcázva utazzunk nagy veszélyeket rejt, mivel ha egyvalaki is hibázik, maga az álca, így az egész kompánia kerül veszélybe. És a toroniak kultúrájában hatalmas, egészen pontosan halálos bűn nagyobbnak látszani, mint ami vagy. Ezt egyedül tharr vándorló papjai engedhetik meg maguknak néha napján. A harmadik lehetőség még veszélyesebb szerintem, hisz minkét …khm…”erő” határán egyensúlyozva könnyen két tűz közé kerülhetünk, arról nem is beszélve, hogy a határ mindig védettebb, erősen őrzöttebb, mint a belső területek. Szinte biztos, hogy határ-vadászokba, őrjáratokba botlanánk, ami ritkán kellemes találka. Majd este mesélek pár igaz történetet Edimand sötét és nyirkos tárnáiról, ahol az ezeréves, óidőkböl hátramaradt örökéhes förmedvények tengetik istentelen napjaikat. Edimandban gyepűin megváltás a halál, hisz akik élve kerülnek a kezükbe, lelkükön már nem segíthet sem ember, sem isten többet. (elrévedő szomorú tekintet)…
…Tehát…ghrrr… (szedem magam össze ismét) szerintem az első lehetőséget kellene megpróbálni, csak annyi változtatás lenne rajta, hogy szükség lenne egy pártfogóra. Nem tudom milyen lehetőségeink vannak, de úgy gondolom megérné egy kicsit áldozni erre, hisz ha sikerülne toroni címer alatt utazni, rengeteg problémától megkímélni minket.
|