View Single Post
Old 12-01-2006, 05:35
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

[quote=Deni;48658]Azt hiszem, hogy eljött az ideje, hogy mindenkit nagyon sajnájak, akinek az 1/A-ba kell lépnie, mert az egy velejéig romlott, gonosz csoport, ahol semmit nem lehet csinálni. Az, hogy a játék szerves része kellene, hogy legyen, az teljesen mellékes ugyebár, nyávogni lehet sokat, teszi is mindenki úgy látom. Az A csopi kihagyása kb annyira nonszensz, mintha én most elkezdenék lobbizni, hogy hadd regisztráljak orit rögtön az A-ba mert, a többi szintet csak időpocsékolásnak érzem, mert jajjj utálok szöviben lenni, és jajjjjj utálok mf is lenni.

Tényleg? voltál már 1/a-ba ?
Rosszabb mint az anarch csak ki kit ismer alapon megy a 80%-a. De tudod mit, full ismeretlen orival, bármelyik csopiba (gyorsba) felmegyek a csopi első 5hely valamelyikére. Max 1000k te menj az 1/a-ba fel mondjuk 5000k alatt Egy ismeretrlen orival. Tényleg, akkor látod meg milyen élvezetes játék 1/a. JA, hogy máskép is lehet, tudom azt én is, de miért kellene bárkit is rá kényszeríteni a kisebb nagyobb csalások tökéletes kitanulására ?

Ja, ez nem nyafogás lenne mert ha igy van akko igy van csak neszáljon már el mindenki hogy ki milyen fontos meg aktív meg ilyenek. SOk mident végig olvasok amihez hozzá se szolok mert mások elmondják a vélemenyem, de speciál ebbe a témába nem is emlékszem szavazásra. Mondjuk azon kevés játékososok közé tartozok akiket ez a probléma nem érint.

Last edited by laziga; 12-01-2006 at 05:42..
Reply With Quote