View Single Post
Old 12-01-2006, 02:31
Arrakis Arrakis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Lehet nem szeretni a véleményemért, de ne haragudjatok, néha úgy érzem már, hogy ez a kis szám olyan lesz, hogy nesze fogd meg jól, s vidd, s adunk mindenkinek egyet, hogy jól érezze magát! Mizzéria, mindenkinek kell egy.
Bubbát idézem, ez sem mindennapi.. Szal azt mondta az elsőt megszerezni még kihívás volt.. hát most hol van ez a kihívás?
Fű - fa kap egyet a két szép szeméért lassan, mert ügyesen fedezett a kis tamagocsi bányás orijában.
S utánna azt mondják, hát igen, a fenti milliárdokat kereső tamagocsizók..
Na de kérem, akkor miért azok vannak ott, miért nem Ő?
Én úgy voltam 12. hogy nem vittem milliárdokat, talán még 1 szerencsétlen milliárdom sem volt, nem tömködte senki a zsebem, eleinte klánban ütöttünk annyi lóval, ami volt, íjam is annyi volt, ami bent volt, s még volt pénzem valamennyit venni, aztán nagyon sokáig egyszemélyesben voltam, s termeltem katkát lett kis pénzem, tényleg tamagocsi volt, de figyelni kellett mikor támadnak, stb. egyben élvezetes is. Ha támadtak mérlegelnem kellett tudok e bontani, ha támadni akartam mérlegelni kellett tudok e majd védelmet venni eleget, ha kell...
Nem azt mondom, hogy ez most is sikerülne, vagy hogy odáig eljutottam az nem volt iszonyat nagy mák, de talán néhányan megpróbálhatnák most is, mint ahogy szerencsére, s ezt is ki kell emeljem sok lelkes ifjú van, aki odaáll hadiorival, aztán lesz ami lesz , vagy én ütök le mást, vagy ők engem alapon elkezd játszani.
Hát én mindig is nekik fogok drukkolni, s azért többnyire ő belőlük alakul ki a felsőbb réteg.Ha több lenne belőlük, vagy legalább az, aki megpróbálja, akkor nem lenne ennyi sírás rívás itt teljesítések miatt. Aki sír, az többnyire azért, mert hú de nehéz oda felfedezni, s addig leütnek érzésekkel ragad billentyűzetet. Vagy a másik verzió, hogy hadiorit csinál, de annyira lelketlenül, hogy az hihetetlen. Nem néz morált, semmit, csak támad egyszer, bejön neki, vagy sem, lényegtelen a 2. ilyennél már visszakézből jön is rá egy sereg valahonnan, s visszaüti, s utánna jön panaszkodni, hogy hát igen, milyen nagyon nehéz a feltételt teljesíteni. Nem egy ilyen iskolapélda a hogy nem szabad csinálnira jön, s kezdi el mondani, hogy utálja az At, mert az mennyire gonosz, ott csak a milliárdosok élnek meg, stb blablabla. Én meg azt mondom, jó ez így ahogy van, aki akar had sírdogáljon.
Egyre szimpibb a jelenlegi rendszer, ebben legalább megvan a követelmény, amit teljesíteni kell mindenkinek, ha akar valamit :P
Kicsit durva, de miért kéne mindenkinek kis hatosa, vagy 9ese legyen?
Reply With Quote