View Single Post
Old 11-30-2006, 21:15
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by NorB View Post
hát nem
a játék célja nem az 1/A, és a B-ből lépés érdeke mindenkinek, aki nem akar az A-ban játszani
A játékosok nagy többségét a fordulatos 5-4-3-2 szinten menő csaták érdeklik, és eszükben sincs az A-ban bohóckodni (már bocs)
A játéktudást a kis kék számok ugyan nem mutatják, de az A végképpen nem mutatja, aki topklán tag, az jó haverja x-nek, és nem nagy játékos (tisztelet a kivételnek)
az eredeti felvetés szerint kell legyen lehetőség, hogy az A teljes, vagy részleges kihagyásával a játékos azt játsza, amit tud, és amit akar
a játék így is nagyon meg fog nehezedni, a kék számosok 6-os szám felett már nagyon rá vannak kényszerítve, hogy a csoportok legtetejére jussanak

én és szövetségem sok éve nem szenvedtünk vereséget sehol a 2-5 között, ebben vagyunk jók, az A kevésbé érdekel minket
hadd ne menjünk oda, ha nem akarunk
és ha jól emlékszem létezik olyan a játékban, hogy mf., azokkal mi is van??
hogy menjen fel egy mf. az A-ban a top1-2%-ba??
vagy már kötelező 4-en, 8-an, 10-en játszani? attól leszek király, hogy 10-en vagyok?
ha jobb nem lesz, támogatom Ati ötletét, hogy duplán fordulva a B-ből lehessen kék számot szerezni, de én továbbra is a max top30% az A-ban ötletemet szeretném
NorB felviszel egy orit az A-ba beparkolod a 30%-ba és máris fordulhatsz B-ből monro javaslata alapján. Ez jóval könnyebb mint duplán fordulni a B-ből
Reply With Quote